Musiikkitarjoilijat Orvasto & Aakala

Musiikkitarjoilijat Orvasto & Aakala on piiloteatteri- ja musiikkiesityskokonaisuus, joka yhdistää kovan luokan musiikkiosaamista ja teatterillista ammattitaitoa hyvällä maulla.

Resepti:

1. Valitse tilaisuus, johon haluat yllätysohjelman sekä mahdollinen henkilö, jonka haluat erityisesti yllättää.

2. Sovi esiintyjien kanssa ohjelmistosta, joka räätälöidään tilanteen mukaan. Kerro, jos sinulla on erityistoiveita esimerkiksi juhlittavan henkilön suhteen. Ohjelmisto voi koostua chansonista, jazzista tai musikaalikappaleista.

3. Tapahtumassa nauti tarjoilijoista jotka hyvin selvästi eivät osaa hommaansa ja jotka kaatavat viiniä tai vettä ohi lasin, kompastelevat, tarjoilevat omituisesti ja toimivat muutenkin hölmösti, jopa teatraalisesti. Huomaa, miten piiloteatteri alkaa muuttua esitykseksi kun muukin yleisö käsittää tarjoilijoiden olevan esiintyjiä.

4. Suutu (tai sopimuksen mukaan laita joku muu suuttumaan) tarjoilijoille siitä, että ”nyt tämä sähläys alkaa mennä liian pitkälle ja saa loppua”. Pahoillaan olevat nöyrät tarjoilijat haluavat hyvittää tekonsa ”parilla yhdessä harjoittelemallaan laululla”. Ole epäileväinen, mutta anna lopulta harrastajille kuitenkin tilaisuus näyttää taitonsa.

5. Anna musiikin sykähdyttää ja nauti onnistuneesta yllätyksestä.

Piiloteatteri- ja konserttikokonaisuus sopii yllätykseksi häihin, yrityksen virkistyspäivään, pikkujouluihin, syntymäpäiville tai vaikka tupaantulijaisiin.

Pyydä tarjous, ja räätälöidään yhdessä tilaisuuteesi toiveidesi mukainen yllätys.

Salla-Maria Orvasto, laulu
Eero Aakala, piano