Musiikki- ja teatterileirit

Lasten kesäiset musiikki- ja teatterileirit järjestetään vuonna 2016 Turussa, Kajaanissa ja Helsingissä.

Tykkäätkö keksiä tarinoita tai ilmaista itseäsi liikkuen, laulaen, soittaen tai näytellen? Haaveiletko paikasta parrasvaloissa tai ihan oman kappaleen tai näytelmän tekemisestä? Lähde kanssamme seikkailemaan tutkimusmatkalle musiikin ja teatterin maailmaan!

Kulttuuriyhdistys Narrin nuoret ry ja Kajaanin harrastajateatteri järjestävät kesällä 2016 kolme musiikki- ja teatterileiriä Turussa, Kajaanissa ja Helsingissä.
Leireillä tehdään monipuolisesti erilaisia musiikillisia ja teatterillisia harjoitteita, askarrellaan, rentoudutaan sekä retkeillään. Oppiminen tapahtuu hauskan tekemisen, aistien herkistämisen ja mielikuvituksen villitsemisen kautta! Jokainen leiri huipentuu esitykseen, jota ovat tervetulleita katsomaan kaikki ystävät ja sukulaiset.

Oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja mukaan mahtuu minimissään 12 oppilasta ja maksimissaan 25 oppilasta. Aiemmalla harrastuneisuudella ei ole väliä, tärkeintä on innostus!
Ohjaajina toimivat Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijat Salla-Maria Orvasto ja Tuuli Kainulainen, joilla on molemmilla pitkä ja monipuolinen musiikki- ja teatteritausta. Salla-Maria on myös valmistunut musiikkiteatteriammattilaiseksi Lahden musiikki- ja draamainstituutista.

TURKU: ma 20.6. – to 23.6. klo 10-15.
Laulun Ystävien Laulusali, Puutarhakatu 12.
140e (sis. vakuutuksen, välipalat, opetuksen sekä opetusmateriaalit)
Sitovat ilmoittautumiset ma 13.6. mennessä!

KAJAANI: ma 4.7. – pe 7.7.2016 klo 9-13.
Kajaanin Harrastajateatteri, Generaattori, Kauppakatu 36.
80 e (sis. opetuksen ja opetusmateriaalit)
Sitovat ilmoittautumiset pe 24.6. mennessä!

HELSINKI ma 8.8.– pe 12.8.2016.
Ma-ke klo 10–15
To klo 16-19
Pe klo 16–19.30 (leirin päätösesitys alkaa Gloriassa klo 18.30)
Kulttuuriareena Gloria (Pieni Roobertinkatu 12)
150e (sis. vakuutuksen, välipalat, opetuksen sekä opetusmateriaalit)
Sitovat ilmoittautumiset su 31.7. mennessä!

Lisätiedot sekä sitovat ilmoittautumiset (liitä mukaan leirin paikkakunta, lapsen nimi, sotu, sekä huoltajien yhteystiedot):
musiikkijateatterileirit@gmail.com tai
musiikkijateatterileirit.wordpress.com -sivun kautta ilmoittautumislomakkeella. Sivuilta löydät myös lisätietoja leirin ohjaajista sekä leiriblogin!
Seuraa leirejä myös Facebookissa: facebook.com/musiikkijateatterileirit/

Leirijuliste_150dpi