Kurssit

Järjestän Oy Ollakseen Ab:n kautta erilaisia laulu- ja ilmaisukoulutuksia, joiden lähtökohtina ovat hyvinvointi, oman itsen tuntemisen syventäminen ja läsnäolo tässä hetkessä.

 

Harmoniaa omalla äänellä

Lapinlahden Lähteellä (Lapinlahdentie 1, Helsinki)
viitenä lauantaina 3.2., 10.2., 17.2., 3.3. ja 10.3.
klo 10-11.30

Harmoniaa omalla äänellä -kurssilla tutustutaan stemmalaulun alkeisiin yhteislaulun ja matalan kynnyksen improvisaation keinoin. Kurssilla opetellaan omaan ääneen luottamista, tuntoaistin hyödyntämistä laulaessa, muiden kuuntelua samalla kun laulaa itse, sekä yhteisen soinnin etsimistä ja siihen omalla äänellä osallistumista. Oppimisen tukena käytetään myös mindfulness-metodeja ja korvakuulolta laulamista. Yhteismusisoinnin ja laulamisen terapeuttiset elementit hyödynnetään tuoreella tavalla, samoin kuin oma intuitio ja vapaaseen ajatuksenvirtaan hyppääminen.

Kurssi tukee niin soolo- kuin kuorolaulajaakin omissa haasteissaan, ja antaa uusia näkökulmia ja oivalluksia laulamiseen. Nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta ei kuitenkaan vaadita joten kurssille voi tulla nauttimaan myös pelkästä laulamisen ilosta!

Kurssin hinta 275 €, vakituisille oppilaille 250 € (sis. alv).

Kurssille mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa.
VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ 20.1.2018.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ (kerro myös ikäsi ja vähän laulutaustastasi , jotta kurssin räätälöinti juuri teille osallistujille onnistuu mahdollisimman hyvin):