Kuvauksia

Tytäryhtiö jalat ilmassa mv

Kaksi päivää ahkeria kuvaussessioita Tampereella takana.

Neljän eri kaupungeissa asuvan naisen taiteilijaprojekti on välillä melko haastava aikatauluttaa. Musiikkiteatteriensemble Tytäryhtiö debytoi vuosi sitten indentiteettiä tutkivalla esityksellään Minun ääreni (esitys, jota valmisteltiin kolmesta kaupungista käsin), ja esityksen trailerbiisi nauhoitettiin jo kaksi vuotta sitten. Nyt vihdoin saimme aikataulut natsaamaan niin, että myös valo- ja videokuvaajat ehtivät kanssamme yhtä aikaa samaan paikkaan, ja pian saamme materiaalia internetsivuille ja trailerin YouTubeen.

Meitä valokuvasi loistava Jiri Halttunen, ja trailerin videoi Valtteri Auvinen. Sisällä oli tiivis ja lämmin tunnelma, ulkona oli kylmä mutta kaunista, ja tehdaskuvaukset lähentelivät psykologista trilleriä tai kauhuelokuvaa.

Myös videoon päätymättömät näkymät olivat maagisia:

Tytäryhtiö inkeriläismummot metsässä

Tytäryhtiö peili metsässä